Oldalak

2015. november 8., vasárnap

Édesburgonya fasírt




Úgy gondolom ez az egyik legjobb dolog, ami az édesburgonyával történhet... bármennyit meg tudnék enni belőle, annyira finom, arról nem is beszélve, hogy vegán recept! Ebből az adagból 9 fasírtom lett.


Hozzávalók:
- 2 édesburgonya
- 1 lilahagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- őrölt fekete bors
- púpozott teáskanál fűszerpaprika
- 100 g zsemlemorzsa
- 1 konzerv kukorica


Elkészítése:
Az édesburgonyát meghámozom, felkockázom, forró vízben puhára főzöm. Lecsurgatom róla a vizet és pépesítem. Hozzáadom a többi hozzávalót, és jól összedolgozom. Egyforma fasírtokat formázok belőle, majd sütőpapírral bélelt tepsire helyezem és 180 fokra előmelegített sütőben kisütöm őket 20-25 perc alatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése