2015. november 8., vasárnap
Édesburgonya fasírt
Úgy gondolom ez az egyik legjobb dolog, ami az édesburgonyával történhet... bármennyit meg tudnék enni belőle, annyira finom, arról nem is beszélve, hogy vegán recept! Ebből az adagból 9 fasírtom lett.
Hozzávalók:
- 2 édesburgonya
- 1 lilahagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- őrölt fekete bors
- púpozott teáskanál fűszerpaprika
- 100 g zsemlemorzsa
- 1 konzerv kukorica
Elkészítése:
Az édesburgonyát meghámozom, felkockázom, forró vízben puhára főzöm. Lecsurgatom róla a vizet és pépesítem. Hozzáadom a többi hozzávalót, és jól összedolgozom. Egyforma fasírtokat formázok belőle, majd sütőpapírral bélelt tepsire helyezem és 180 fokra előmelegített sütőben kisütöm őket 20-25 perc alatt.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése